Velkommen til Hou Skole og Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Houboy Town

• Mikael Lindemann Olsen den 12-12-2018
    Nina Elizabeth Gernow den 04-12-2018
    Kære forældre i Børnehuset

Her er årets sidste Nyhedsbrev. Det hænger også ved pulten i Børnehuset ligesom der ligger eksemplarer, som I er velkomne til at tage med hjem.

Nina
    Kurt Dybdahl Kristensen den 23-11-2018
    Juleferien på Hou Skole

Juleferien på skolen er fra d. 22.12. 2018 - 6.1.2019
    Det betyder, at sidste skoledag før ferien er fredag den 21.12 og den første skoledag efter ferien er mandagden 7.1.
    Det afviger fra Odder komunes ferieplan idet vi holder fri fredag den 4.1. Det kan vi gøre, da vi holder skoledag lørdag den 24.11.

De, der har behov for SFO pasning i juleferien, skal tilmelde sig, som det tidligere er udmeldt derfra.

Kurt Kristensen