Opslagstavlen

Kære forældre i Børnehuset

Her er årets sidste Nyhedsbrev. Det hænger også ved pulten i Børnehuset ligesom der ligger eksemplarer, som I er velkomne til at tage med hjem.

Nina
    Nina Elizabeth Gernow den 04-12-2018

Så blev årets sidste avis færdig.

Glædelig jul og godt nytår til alle!

Med venlig hisen

Tunø Avis

Knud

Tina Grum den 04-12-2018
    Juleferien på Hou Skole

Juleferien på skolen er fra d. 22.12. 2018 - 6.1.2019
    Det betyder, at sidste skoledag før ferien er fredag den 21.12 og den første skoledag efter ferien er mandagden 7.1.
    Det afviger fra Odder komunes ferieplan idet vi holder fri fredag den 4.1. Det kan vi gøre, da vi holder skoledag lørdag den 24.11.

De, der har behov for SFO pasning i juleferien, skal tilmelde sig, som det tidligere er udmeldt derfra.

Kurt Kristensen
    Kurt Dybdahl Kristensen den 23-11-2018
    Pas på børnene i trafikken
    Det er nu blevet mørkt når børnene møder i skole. Det er vigtigt, at undgå farlige situationer i trafikken omkring skolen, som specialt opstår, når vi ikke så godt kan se hinanden på grund af mørke eller tåge.
    Der skal derfor lyde en kraftig opfordring til at følge de fælles anvisninger, der tidligere er udsendt omkring kørsel af børn til skolen.
    Afsætning af børnene skal ske på Skolevejen ved hovedindgangen og IKKE på Skolegade ved sideindgangen. Der opstår mange farlige situationer, når børnenes sættes af på Skolegade. De skal krydse cykelstien, hvor cyklisterne ligeledes er udfordret af de døre der åbnes, når børnene stiger ud.
    Jeg vil samtidigt opfordre til, at børnenes cykler bliver kontrolleret for korrekt lys og reflekser. Det er altafgørende, at de bliver set i trafikken.

mvh
    Kurt