Besøg hjemmesiden her: http://www.oddermusikskole.dk/go.asp?LangRef=50

Musikskoletilbud på Hou Skole

Karruselhold 2. - 3. klasse

Karrusellen henvender sig til de elever, der endnu ikke har besluttet, hvilket instrument, de kunne tænke sig at få soloundervisning i. Vi kommer igennem en række instrumenter - blokfløjte, klaver, guitar, trommesæt og bas. Vi skal naturligvis også synge. Gennem undervisningen får eleverne et grundlæggende kendskab til noder, rytme og teknik.

Blokfløjte – hold eller solo

Blokfløjte findes i mange størrelser og udformninger og er et rigtig godt begynderinstrument. Blokfløjten giver gode forudsætninger for et senere skift til et andet træblæserinstrument. Bliver du først bidt af blokfløjten, vil du opdage, at der findes utallige sammenspilsmuligheder, og du vil kunne skifte til andre typer af blokfløjter: alt-, tenor- og basfløjte.

Klaver – hold eller solo

Klaver er et alsidigt instrument, som kan bruges i mange musikalske sammenhænge – alene, men også sammen med andre. Repertoiret for klaver er meget stort, og du kan spille i alle genrer – både rytmisk og klassisk. Fælles for begge genre er, at du lærer grundlæggende klaverteknik, nodelæsning, gehør- og becifrings-/akkordspil. Det forudsættes, at eleven har et klaver at øve sig på hjemme.

Sanglærkerne – 3.-5. klasse

Max. 6 elever.
Sanglærkerne er en forløber for solosang eller G-nøglerne, der tilbydes fra 6. klasse. Vi skal selvfølgelig synge en masse gode sange - både sammen og hver for sig, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og evner. Vi leger med teknik, udtryk, og hvad vi ellers måtte have lyst til, som kan udvikle sangstemmen.
Både drenge og piger er velkomne.

Solosang – fra 6. klasse

Vi arbejder med teknik, udtryk, klang og performance inden for alle genrer. Du er selv med til at forme undervisningen, så den passer dig og udvikler din stemme bedst muligt.

Kor – 0.-3. klasse

Vi synger sange, du kan li’ i alle mulige genrer. Via leg og associationer indarbejdes grundlæggende tekniske færdigheder. Vi synger mest enstemmigt og arbejder på at få det til at lyde rigtig fedt. Men lette to-stemmige sange vil også finde vej til vores repertoire.

Kor – 4.-6. klasse

Vi synger både dansk og engelsk, enstemmigt og flerstemmigt. Der arbejdes med teknik og korklang. Vi synger alle mulige rytmiske genrer – pop, rock, jazz, ballader og meget mere. Vi synger hurtige sange, langsomme sange, nye sange, gamle sange, svære sange og lette sange. Vi synger de sange, der passer til koret og som er fede at synge.