Fastelavn:
Vi fejrer fastelavn ved at lave fastslavnspynt op til fastelavnsmandag, hvor vi slår katten af tønden og får fastelavnsboller.

Påske:
Op til påske pynter vi med påskekyllinger m.m., og vi har de sidste par år holdt en dag med påskelege og påskefrokost.

"Bedstedag":
Vi holder hvert år en dag i juni måned en ”Bedstedag”, hvor børn og børnehaver inviterer alle børnenes bedsteforældre på kaffe og boller. Det plejer at være en rigtig hyggelig eftermiddag.

”Store-Afslutningsdag”:
I den uge, hvor skolen starter sommerferie, holder vi ”Store-Afslutningsdag” hvor vi fejrer de børn, der skal starte i børnehaveklasse efter sommerferien. Nu har de ”bestået deres børnehavetid”.

”Goddag-aften”:
I august eller september holder vi ”Goddag-aften”. Her sørger bestyrelsen for mad, og vi har nogle dejlige timer sammen, hvor der snakkes og hygges.

Jul:
Vi pynter til jul, de store piger går Luciaoptog, og i 2010 var vi i Gosmer kirke for første gang - og har været det hvert år siden.