Velkommen til Hou Skole og Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Houboy Town

Nina Elizabeth Gernow den 04-12-2018
    Kære forældre i Børnehuset

Her er årets sidste Nyhedsbrev. Det hænger også ved pulten i Børnehuset ligesom der ligger eksemplarer, som I er velkomne til at tage med hjem.

Nina
  • 07-02-2019
    18:30-21:00
    Bestyrelsesmøde, Saksild · 0A · 1A · 1Ø · 2A · 2Ø · 3A · 4A · 5A · 5Ø · 6A · 7Ø · CK · BØRNEHAVEN · BØRNEHUS